2012. február 10., péntek

Könyvajánló

Egy kis könyvajánló következik.
Apukám is imád főzni és enni is, ezért határozott úgy, hogy megveszi a Larousse Gasztronómiai lexikont. Ez az a könyv, ami egy főzni szerető, és a gasztronómia iránt érdeklődő családban KÖTELEZŐEN megtalálható kell hogy legyen. Sok év tapasztalatai, különböző nemzetiségek étkezési szokásai, mesterfogások és az alap lépések mind megtalálhatóak ebben a fantasztikus könyvben, melyet a konyhatudomány nagyjai állítottak össze. Az ára kicsit fűszeres, de mindenkinek nagyon ajánlom!



Otthon a könyvespolc roskadásig tele ezer féle szakácskönyvvel, így az ajánlást sosem tudnám befejezni. De ma a könyvesbolti túrám alatt találkoztam egy könyvvel, ami rendkívül megtetszett, és sajnos nincsen meg a gyújteményünk között, de úgy gondolom, így is mindenkinek ajánlhatom a Lépésről lépésre a konyhában: Sütés című könyvet. Ami rögtön szembeötlött az az, hogy minden oldal színes, választékos, és hogy a sütés minden egyes mozzanatról található benne egy kép. Érdekes, érthető és még elérhető ára is van!



Kérlek, írjatok hozzászóládokat, és ti is ajánljátok kedvenc könyveiteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése