2012. február 25., szombat

Trófea vadászház - torkoskodás

Február 23-án Torkos csütörtök alkalmával, én és a családom is útrakeltünk torkoskodni. Elég nehéz volt a választás, de a közelsége és hangulatossága meggyőzött minket, ugyanis sajnos a pénteket emiatt nem kaptuk meg szünnapnak. A választás a Nádudvari Trófea vadászház -hotel és étterem- re esett.
Először egy kicsit csalódtunk benne, mivel előző nap az étlapos választási lehetőséget svédasztalos kiszolgálásra cserélték le, de ennek is megvannak az előnyei. Így a kiszolgálás (egyéni) sokkal gyorsabb volt, nem kellett várni, több mindent meg lehetett kóstolni. Az ételfogyasztás így korlátlan volt, de itt a hátránya, az étterem kevesebb fogyasztásra számított, így kicsit meg kellett harcolnom az utolsó franciakrémesért, de természetesen az ételeket folyamatos pótolták.
Érkezéskor a parkolás kicsit nehézkes volt a nagy érdeklődés miatt, de bent ezzel nem volt gond, névre szóló asztallal vártak és a sok vendég is elszállingózott hét órára. A pincérek kedvesek, igyekvőek voltak, a sok munka ellenére hamar el lehetett őket érni.
A vadászház címhez méltón több különleges vadétel is terítékre került, például szarvaspörkölt, leves. Emellett hal, rántott zöldségek, csirkecomb, malacsült, saláták, paprikás is helyet kapott az asztalon.
A sok vendég miatt a fizetésnél a pincérek kicsit szét voltak esve, de a viszonylag olcsó ár ezt elfelejttette velünk.
Sajnos a hideg és a sötét miatt nem volt alkalmunk szétnézni a környéken, de biztos vagyok benne, hogy egyszer világosban visszatérünk oda és feltérképezzük a környezetet, halastavat.
Összességében én nagyon meg voltam vele elégedve, a hangulatot, az ételeket 5*-re értékelem. Megéri ellátogatni ide!
A menüsorért, képekért, kattints ide: http://www.trofeavadaszhaz.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése