2012. február 9., csütörtök

Torkos csütörtök

Egy aktuális hírrel kezdenék. Sokan nem tudják, mit is jelent ez igazából, többen nem is hallanak róla, ők nem is sejtik mekkora lehetőséget szalasztanak el, ha kihagyják ezt az alkalmat.
Idén 2012-ben is, február 23-án, csütörtökön megrendezésre kerül a torkos csütörtök nevezetű program. Tavaly 1300, idén sem kevesebb, a felhíváshoz csatlakozó étterem vállalja azt, hogy ezen a napon az étel-, és italfogyasztás árának 50%-át elengedik. Országszerte több település, számtalan étterme bekapcsolódott már ebbe a mozgalomba. Rendkívüli alkalom, hogy együtt együnk egy jót, új éttermeket fedezzünk fel, visszatérjünk kedvenc helyünkre, vagy akár egy elegáns étteremben kiváló minőségű ételt ehetünk megfizethető áron. Jó hangulat, tökéletes ételek, maradék zsebpénz a pénztárcában, ennél több nem is kell!
Nem kell mást tenned, minthogy otthon ülve kiválasztod a megfelelő éttermet, és telefonon, vagy interneten lefoglalod asztalod. Figyelem! Ha nem szeretnéd, hogy lemaradj róla, igyekezz! Sok étteremben már ilyenkor teltház van!
Ahol bővebb információt szerezhetsz: http://www.torkoscsutortok.hu/
Ne hagyjátok ki!


Ez a térkép a programban résztvevő éttermek számát mutatja az egyes városokban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése